Maja Nilsson Lindelöf

Jag tipsade ju om den här ansiktsmasken för ett tag sedan eftersom att jag har läst så otroligt mycket bra om den men idag hittade jag och Sanna ett paket med bra storlekar på maskerna och med fem olika varianter från samma märke. Jag är så taggad på det här att det nästan är lite konstigt. Jag har ju som mål att bli Maja 2.0 och då är hyn A och O. Jag återkopplar om resultat och vad jag tyckte om produkterna men såhär står det i beskrivningen;

Denna femdelade uppsättning av multitasking masker lämnar huden uppdaterad, slät, näringsberikad och hälsosam. Användning: Applicera ett generöst lager på ren hud. Låt masken vara kvar i 10 minuter. Skölj med kallt vatten. Använd två till tre gånger i veckan eller dagligen för intensiv reparation. För intensiv behandling: kyl och applicera som en mask eller applicera ett tunt skikt som sista skiktet av din hudvård och lämna över natten.

Är ni sugna själva så finns paketet att hitta här, tillochmed för en billigare peng än vad vi köpte våra för.

I have read so much about this brand and this face mask, but today me and Sanna found a package with five different masks. I really want to be better with my skin and this is a good way to start. I am so excited to try them out and see the difference. I will tell you all about the result when I have been using them for a while. You can find the package here. 

Inlägget innehåller adlinks.

8 kommentarer

 1. Hur stora är burkarna? 🙂 alltså hur många ml? kraaaamiz

 2. Om du gillar masker som ger ett glow så måste du prova Masque Vivant från Biologique Recherche. Hade varit kul att se mer av din hudvård! kram

  • Maja Nilsson Svara

   Tack för tips!! Ska visa mer av mitt badrumsskåp <3

 3. Testa Exuviance hudvård, såå bra och inte alltför dyrt ☺️

  • Maja Nilsson Svara

   Åh jaaa Exuviance är så bra! Tack för tips <3

 4. Gurkmasken är fantastisk men ansiktskrämen i samma serie/doft/smak eller vad man nu kallar det är AMAZEBALLS, på riktigt!!! Är SÅ värt att köpa en lite dyrare ansiktskräm när den är så dryg och så bra som dessa produkterna verkligen är! Bra val!

  Å heja dig, Maja! Bästa bloggaren i världen!

  • Maja Nilsson Svara

   Heja dig! Bästa bloggläsaren i världen! P.S gurkmasken var helt sjuuuuuuk. Puss

Skriv en komentar