Maja Nilsson Lindelöf

Häromdagen frågade jag player care i laget om en bra nagelsalong (att jag ens kan smsa någon och fråga om det är så tacksamt, heja united) , jag har ju skrivit om det tidigare att allt sånt där småtjafs är så jobbigt när man är ny i ett land. Det visade sig finnas en tjej som gör hembesök, hon gör både fransar, ögonbryn, naglar och dylikt så jag bokade in henne för att äntligen fixa till mina naglar. Ni som gör naglarna vet ju hur man känner sig efter fyra veckor utan påfyllnad. Jag såg inte klok ut och dessutom valde jag en beige färg i Sverige men den hade liksom förvandlats till snorgrön så det såg ut som om jag inte hade tvättat händerna sedan 2001.

Melissa, tjejen som gör hembesök var så trevlig och dessutom billigare än i Sverige. Helt sjukt när man tänker efter men så bra. Dock sa jag åt henne att hon borde ta mer betalt, hon jobbar mellan tio och tolv timmar per dag för att alla vill ha någonting gjort.

Jag valde någon mörkröd färg nu när hösten smyger sig på, nästa gång ska jag nog våga köra på svart. Har inte haft det på flera flera år men nu känner jag att det är dags och rocka det igen.

The other day I had a time booked to finally do my nails. I haven’t done them for almost four weeks (?!) so it was a mess. A girl named Melissa came over and she was so nice. And so good! It’s so nice for me right now that someone can come over since I don’t really know my way around here yet. She also does brows, eyelashes, pedicure and massages.

2 kommentarer

  1. Åh nu kommer du säkert få skit för att hon jobbar så mycket och ändå tjänar för lite. OBS! Jag menar inte att du ska få det, men jag blir inte förvånad om du får det för folk är ju dumma i huvudet!

Skriv en komentar