Maja Nilsson Lindelöf

Det är ju nya tider nu, så ut åker chips och marabou in kommer grönkålschips. Busenkelt och gott (tro det eller ej).

Du behöver grönkål, olivolja och salt. Blanda allting i en bunke, tänk ordet lagom så behövs inga mått eller dylikt. Gnugga in lätt i bladen och placera ut på bakplåtspapper. Vi körde i 180 grader tills grönkålen var krispig. Låt svalna på hushållspapper.

As you know I’m trying to be healthy now so no more chips or candy for this girl in a while (yesterday was a birthday then it’s okay). I love this kale chips. You just need kale, olive oil and salt. In the owen until they are crispy.

3 kommentarer

  1. Skulle du inte kunna gör ett inlägg där du visar hur du skulle styla en outfit med dina ”fluff”skor från Kurt Geiger? Är sugen på att köpa ett par själv men de känns som att de knappt passar till något.. Kram 🙂

  2. Hejsan! Grym blogg går in varje dag och kollar! Fastnar alltid för du skriver på så härligt sett inte för formellt och med humor i, älskar det! Har du fler nyttighets tips? har precis börjat och bestämt mig för att äta mer nyttigt och träna mer och är trött på att äta lax och broccoli eller grönsaksstavar som snacks, noll fantasi alltså! Du är grym om du inte förstod det förresten! Kram

Skriv en komentar