Som sagt så är nu vårt sovrum äntligen färdigt. Åh jag älskar vår lägenhet så mycket. Det är en ynnest att få ha ett så fint hem här i Västerås. Hittills är vårt sovrum min favorit och det har fått mig att vilja måla om i vardagsrummet också, just nu är det ju vitt där men det blev snabbt ganska så tråkigt när man skymtar in i sovrummet. Men kanske är det kontrasten som gör det så härligt, jag vet inte riktigt. Vad tycker ni? Blir det för mycket om man målar om vardagsrummet också?

Hur som här kommer bilder på sovrummet, det gör sig inte rättvist men visst blev det fint? Tänk också då att det är hundra gånger finare i verkligheten, just sayin.

Säng ifrån Carpe Diem (kanske det bästa köpet vi någonsin har gjort), sänggavel ifrån Melimeli, sänglampa från Confident living,  taklampa ifrån Pholc, fåtölj från Melimeli, fönsterlampa från Sleepo, nattduksbord från Ikea, tavla ifrån Canvasbutik och gardiner ifrån Ellos och matta från Classic Collection.

Sen är ni ju hundra stycken som har frågat om färgkoden till sovrummet. Det är 6325 Balanse och kommer ifrån Jotun. TUR att jag sparade lappen för jag hade ingen aning.

Like I said our bedroom is finally done. I think this is the room I like the most, it feels like a hotel and you sleep like a baby in this color. Now when this room is so colorful I almost want to paint the living room as well. But maybe that´s what makes it nice, the mix of it. What do you think? I LOVE it, wish we could live in this apartment all the time. 

9 kommentarer

  1. Superfint! Men för min del är det nog mycket kontraster som gör att jag gillar mörka färger på väggar. Dessutom vill man ju gärna ha det mörkt i sovrum. Kanske inte lika kul i vardagsrum. Kanske måla i en ljuuuust rosa. Vad vet jag!

  2. Alltså HUR klarar du av att stiga ur sängen varje morgon?! Den ser heeeelt magisk ut haha

  3. Galet fint! Älskar färgen på väggarna 🙂
    Vart är sängkläderna ifrån?

  4. Så fint det blev! Lite mer sobert än min egen stil men ändå inte opersonligt (typ hotellkänsla). Och NAAAAJ till mörkt vardagsrum tycker jag! Ett mörkt sovrum känns ombonat och mysigt, men ett vardagsrum känns bara mindre och mer dystert i mörka toner (enligt min högst oprofessionella åsikt)… Oavsett är läggan superfin! =)

  5. Jäklar så galet snyggt!! Förstår varför du älskar det

Skriv en komentar