Maja Nilsson Lindelöf

En återkommande fråga jag får är vart mitt halsband kommer ifrån. Jag fick det i födelsedagspresent av Victor för några år sen och sedan dess har det alltid dinglat runt min hals. Det gjorde han riktigt bra, jag älskar det här halsbandet.

Halsbandet heter Planet & Stars och kommer ifrån Efva Attling. Det finns i både rött guld och i vitt guld, mitt är i rött guld och i den största storleken. Det finns en mindre version såg jag nämligen! Ni hittar mitt halsband HÄR.

People are always wondering about my necklace that I´m always wearing. I got it for a birthday gift from Victor a couple of years ago. The necklace is called Planet & Stars by Efva Attling and you can find it HERE. I LOVE this necklace and I never take it off. 

Fotograf ;  Sandra Moreira

4 kommentarer

 1. Kan inte du tipsa om mössor?
  Förövrigt vill jag bara tacka för din blogg, den ÄGER!

 2. Snacka om den bästa födelsedagspresenten någonsin! ? Jag älskar verkligen halsbandet och tittar avundsjukt på det varje gång jag ser en bild på dig! ? Det är SÅ fint!

  Jag lyssnade på söndagens avsnitt av podden igår när jag var ute och gick. Jag fick koncentrera mig för att inte börja grina när Sanna berättade om bebisen och när frågan kom om du ville bli gudmor. Senare gick jag med ett leende på läpparna och skrattade högt för mig själv. Ni har så härliga personligheter båda två ? Jag ser redan fram emot nästa avsnitt.

 3. Älskar när att du lägger ut så mycket bilder o videos på nellie (på snap) hon är så jävla söt sitter med världens fånigaste leende på läpparna haha 🙂

  As bra blogg o podd btw, keep up the good work girl!!
  Kram

 4. Hej,
  Vilken härlig blogg som jag halkade in på av misstag 🙂 Men ser att halsbandslänken är fel, här kommer rätt 🙂

Skriv en komentar