Maja Nilsson Lindelöf

Highlighter från Clinique / Tan mist från James Read / Bronzer från Lumene

2 kommentarer

  1. Hello! Tack för bästa bloggen och bästa podden. Du förgyller mina dagar 🙂 Ibland när allt är skit så ba kikar jag in här o läser lite och då känner jag mig genast lite gladare. Men det bästa är ju när jag får höra din dialekt! Dööör! Min kille kommer ifrån Västerås men hans dialekt är tyvärr inte lika härlig o underhållande som din. Sättet ni säger Ö på älskar jag! Börja vlogga snarast så vi får både höra och se mer av dig 🙂

    Olivia från Södermalm i Stockholm

  2. Maja! Jag tänkte köpa Kerastase schampoot- och balsamet du rekomenderade som innehöll protein, men jag läste att det var till för tunt och skadat hår, vad för ”hårtyp” har du? Har tjockt hår och vill inte förstöra det på något sett för fel produkter haha…
    Kram!!

Skriv en komentar