Maja Nilsson Lindelöf

Nu kommer äntligen det efterfrågande inlägget om mitt smink. Jag ska försöka förklara så gott jag bara kan, målet är ju att jag ska börja vlogga i framtiden så då kanske jag kan visa er hur jag verkligen gör men det här får duga så länge. Har även länkat till alla produkter om ni själva är sugna på att testa.

Many of you have asked about my make-up so here it comes! Just click the link if you want to read more about the products.

Innan jag börjar att sminka mig använder jag mig alltid av min vanliga hudvårdsrutin, jag kan göra ett separat inlägg om det sen.

Before I start my make-up I always do my everyday skincare routine, I can do another post about that one!

Jag börjar alltid med min primer från Mac såklart. Jag har dumpat min beautyblender och köpt en ny borste till min foundation istället. Jag applicerar min foundation NAKED SKIN i färgen 4.0 över hela ansiktet, lagom mycket men jag använder hellre för mycket än för lite.

I always use my primer from Mac, and then I apply my foundation from NAKED in the colour 4.0 all over the face. How much I use is different, ”lagom” as you say in swedish.

Sedan applicerar jag detta puder i färgen NC30 från Mac i mitten av pannan, under ögonen och vid kindbenen. Borsten kommer ifrån KICKS.

Then I apply a powder from Mac in my forehead, under the eyes and also on my jawbone(?).

Sedan kör jag på detta puder ifrån Too Faced i färgen Medium/Deep matte bronzer. Applicerar upp i pannan, vid näsan och kindbenen. Man kan nog säga att det är nu jag kör counturing som det så fint heter. Använder mig utav en borste från Real Techniques.

I´m using this powder from Too Faced in the color Medium/Deep matte bronzer. I brush it in my forehead as well, on the nose and on my cheekbones. This is when I do my counturing. 

Sedan är det dags för ögonbrynen. Detta är mitt senaste inköp till min sminkväska, jag har varit för snål innan och kört på ett puder från Sephora men Sanna har haft detta länge och jag vet att det är så bra. ÄLSKAR detta. Applicerar krämen i regel över själva ögonbrynet så det ser något tjockare ut, drar sedan med penseln och skapar små ”strån”. Använder färgen ASH BROWN och denna pensel.

This is my new product to my make-up routine and I LOVE it. It´s from Anastasia Beverly Hills and I use the color ASH BROWN.

Jag älskar ju paletterna ifrån Too Faced, denna heter Chocolate Bar. När jag sminkade mig som på bilderna använde jag mig av den matta ljusa färgen som heter Coconut Créme på hela ögonlocket samt den matta bruna som heter Mousse, vet inte hur man förklarar man blendar in den utifrån och halvvägs in??. Jag varierar väldigt med färgerna dock beroende på tillfället. Penslarna kommer även de från Real Techniques. 

I love the paletts from Too Faced and this is my newest favourite that´s called Chocolate Bar. I use all the colors but on the pictures above I use the colors Coconut Créme and Mousse. 

SKIMMER SKIMMER SKIMMER. Min nya grej här i livet. Använder i pannan, på kindbenen, lite på näsan och över läppen. Köpte denna på Sephora och blandar hejvilt när det kommer till färgerna. Borsten är ifrån Sigma.

Highlighter!! My new favourite thing in life. I mix the colors and use it on my forehead, on my cheekbones, a little bit on the nose and on the top of my lip.

Efter det applicerar jag rouge på kindbenen och på kinderna (brukar le när jag applicerar), även här blandar jag lite hejvilt, oftast de mer rosa färgerna med en borste från Sigma. Älskar denna ifrån NARS.

After that I´m using blush on my cheeks, I mix the colors but often I just the lighter ones.

Sist men inte minst, fransarna. När jag vill vara lite extra snygga slänger jag på lite lösfransar. Här brukar jag testa lite olika märken, exempelvis dessa. Som ni ser använder jag sällan de längsta, jag tycker att det ser så onaturligt ut. Använder mig alltid utav limmet från DUO, när det har torkat penslar jag några lätta drag med min nya favoritmascara från Too Faced.

Last but not least, the lashes. Sometimes I use a few fake ones, not to much though!! I love the glue from DUO and then I use my mascara from Too Faced called ” Better than sex”.

Det här inlägget innehåller adlinks.

Skriv en komentar