Idag har jag flyttat! Hela jag är pirrig och har längtat så mycket efter att få pussa Victor igen. Längtar efter att få veta att här, stannar jag nu. Tänk jag har varit mer eller mindre på vift sedan maj? Det ska bli så skönt att slippa leva i en resväska och ha alla grejer på samma ställe. Okej nu kommer vi ju få bo på hotell ett tag men det spelar ingen roll. Jag kommer fortfarande få en vardag med Victor igen. Vår lilla bubbla.

 Jag reste med Victors storebror vilket gjorde den här resan till en barnlek. Vi drack öl och har pratat om livet hela resan. När vi kom fram blev vi upphämtade av Victor och efter det åt vi middag tillsammans inne i stan. Har precis tvättat av mig sminket och nu är det dags att sova, det har varit en lång dag både fysiskt och psykiskt.

Today was moving day. Finally I am living in Manchester?!. I´ve been on the move since May and finally I have that calm feeling in my body. Now I am home, and this is where I´m gonna stay. Even though we are gonna live in a hotel for a couple of weeks I already feel safe and sound. This is gonna be awesome.

I traveled with Victors older brother Sebasthian today and it made the whole trip so much easier. We drank beer and talked about life the whole trip. Victor picked us up at the airport, we got a quick shower at the hotel and then we went out for dinner. Now we are laying in bed and it´s time for sleep. It´s been a long dag. 

5 kommentarer

 1. Ääälskar din blogg och din personlighet! Måste bara fråga var dina schyssta skor och byxor är ifrån? ??
  All lycka där borta!

 2. Lycka till med livet i Manchester. Jag och min man är Unitedfans sedan länge, och ser matcher på plats på Old Trafford en gång om året. Älskar Manchester! Känns som hemma. Ser fram emot tips om bra restauranger som vi säkert har missat.

 3. Happy to hear that you finally feel a little bit at home and that you can enjoy your new phase in life! 😀
  I really wish you all the best!!
  I have to ask : where are your pants from?! They are so pretty and look so comfortable!
  xx

Skriv en komentar