Maja Nilsson Lindelöf

Jag är ju på mission att få världens vackraste och starkaste hår. Det blev så slitet det här året så nu ska jag bara låta det få växa ifred och byggas upp. Jag ser mig ha något längre till sommaren nämligen. Jag införskaffade mig dessa produkter som jag använder när jag tvättar håret. Förr var jag alltid för snål för att lägga pengar på denna typ av produkter men nu har jag märkt en sådan så pass stor skillnad så jag tycker att det är värt varenda peng. Det spelar ju egentligen ingen roll vad man har på sig om man har en taskig sminkning eller slitet dött hår eller hur?

Det här schampot ska jag använda de första månaderna nu när jag bygger upp håret. När det är gjort ska jag trappa ner till ett schampo och balsam med mindre protein. Lukten är magisk och för första gången på länge kan jag dra fingrarna genom håret utan problem. Man använder balsamet först och sedan schampot så att ni vet om ni testar. Här hittar ni schampot och balsamet ( 20% rea nu!)


Mitt hår fick en gulaktig färg nu efter sommaren och efter att jag hade varit hos frisören blev det nästan för kallt. Jag vill återgå till min mer naturliga färg så då och då använder jag den här färgbomben ifrån Revlon i färgen Light Beige. 

Olaplex. Det mest omtalande och uttjatande som finns, men ack så bra det är. Brukar sova med det en gång i veckan, ibland två gånger nu i början.

After this summer my hair got really damaged so now I´m on misson to make it strong and healthy again. I think I want to have long hair next summer in my natural color so now I will do my best to repair my hair again. I am using this schampoo and conditioner from Keraste. I am also trying to get rid of this yellow color in my hair so I´m using a colorbomb from Revlon. I also am sleeping with Olaplex in my hair one or two times per week. I already feel a huge difference in my hair, love all of this products!

Inlägget innehåller adlinks.

Skriv en komentar