Igår låg vi inne hela förmiddagen, sov ut och åt hotellfrukost. Sen lunkade vi bara runt i hotellrummet, jag jobbade lite, Victor prata med John i telefon. Pillade lite i naveln. Åt lite marabou. Vi fixade till oss och tog oss sedan ner på stan för en lunch.

Jag fick så otroligt starka flashbacks när vi gick runt som vi gjorde igår. Victor har ju varit här ett tag så han visade mig runt, där ligger det och där kan man köpa det. Exakt som det var i Lissabon. Minns såväl första gången jag flög ner dit och han verkade så världsvan. Strosandes runt Lissabons smågränder visade han upp den staden som enligt honom var den finaste som fanns. Inte förstod jag då att han bara hade bott där i totalt 10 månader och knappt varit inne i stan. Vi skratta så mycket åt det igår. Hur han tog med mig till Hard Rock café i Lissabon, alla som bor i lissabon vet att dit, går man inte. Missförstå mig rätt, men man äter ju hellre middag i en liten gränd med tapas och en kanna sangria än med en amerikansk hamburgare och öl i en högljudd mörk stor lokal.

Victor tog iallafall med mig till Tattuu igår vilket var en asian fusion reastuarang. Det var riktigt god mat där och häftig atmosfär. Efter det gick vi lite i affärer och kikade runt i området. Det känns bra. Stabilt. Skönt att vara här. Gråtfärdig över vädret men vad fan, vem vet, man kanske får se solen idag istället.

Förresten! Så vill jag verkligen tacka er för alla kommentarer om vad ni gillar att läsa och även när ni skriver feedback. Blir verkligen så glad varje gång jag ser en ny kommentar, och så kittlar det till i magen och så läser jag upp den för Victor. TACK!

We spent half the day yesterday just in the room. We ate breakfast and I had some work I had to do. Outside the rain was pouring so it was no stress getting out of the hotel. Anyways. We walked to the city and Victor showed me around. I remember so well when I first started visiting in Lisbon and Victor showed me around the same way. I didn’t know then that Victor had just been leaving there for 10 months and spent most of his time in his house. We laughed so hard yesterday when we talked about our first dinner together. He took me to Hard Rock Cafe in Lisbon instead of all of the thousands amazing restaurants you can find there. He is adorable. 

Anyway yesterday we ate lunch at Tattuu and then we looked around in the neighborhood. Even though we are gona live outside of Manchester is good to know your way around right away. 

16 kommentarer

 1. Manchester är fantastiskt och har bjussat på fint väder allt som oftast när vi har varit där. Det bästa med staden, förutom fotbollen, tycker jag är mixen av gallerior och små butiker. Sen att det finns ett bra utbud av tiptop restauranger är inte helt fel heller. Hoppas ni kommer trivas!

 2. Bara för du skrev så ska du få ännu en kommentar <3 Läst din blogg sen du startade den men brukar sällan kommentera bloggar överlag. Det jag egentligen ville säga är bara att fortsätt som du gör, du är en fantastisk inspirationskälla för mig och verkar vara en FANTASTISK kvinna!!! Keep going girl och hoppas ni får det fantastiskt i Manchester, har själv varit i staden och älskar den!!!
  Kramis

 3. Manchester är fantastiskt, och när väl solen tittar fram så kommer du bli kär på nytt. Våren är magisk när solen tittar fram och det börjar blomma (låter som en gammal tant nu, men det är sant! hehe).
  Du får göra en plats i garderoben för paraplyn, så blir det lite roligare att ta med det när du ska ut och det regnar 😉

 4. When You guys Go out for dinner, you should try a place called Bem Brasil. They have the best meat in Manchester.

 5. Jäklar vilken kvalité du levererar i dina inlägg, texter och bilder. Så fantastiskt kul att följa dig!

 6. Hoppas du/ni kommer trivas där. Jajo, regnat kan ju bli fruktansvärt tråkigt men det regnar ju faktiskt inte alltid, bara nästan…. men jag tycker det är en perfekt stad med helt rätt mängd affärer och allt det, tycker t ex London kan vara lite för mycket på den fronten sen får man inte glömma folket där, varmaste och vänligaste människorna jag någonsin stött på.

 7. Har aldrig tidigare kommenterat en blogg och då följer jag rätt många bloggare. Men jag måste helt ärligt säga att din blogg är min favorit då den känns så genuin och äkta!
  Som ovan nämnda så är du en fantastisk inspirationkälla 🙂 Må bäst och lycka till 🙂

 8. Heyy!
  Finns inga bloggar jag följer slaviskt eller egentligen riktigt fastnat för men, din blogg är fantastisk och likaså verkar du vara!
  Fortsätt med det du gör och ha det bäst!

  PS. Skulle gärna vela läsa något inlägg om makeup, hår och produkter.

 9. Min pojkvän älskar Manchester United och Victor och jag älskar din stil och hur du vågar vara personlig! Så jag brukar läsa upp för honom när du skriver något om Victor. Det kunde vi aldrig om Zlatan haha.

 10. Med risk för att låta galen men: jag avgudar dig!!! Tycker din blogg är absolut topp 3 i Sverige och kan gå in här ca 15 gånger på en dag för att se om du uppdaterat! Tycker det är perfekt blandning mellan ”fotbollsfru-livet”, outfits, läsvärdiga texter och bra underhållning! Tycker du klär dig otroligt snygg och sedan jag började läsa din blogg, precis när du startade, så tänker jag ofta ”hur hade maja stajlat detta plagg”? när jag står framför spegeln hemma eller i provrummet haha… trots att jag inte känner dig så inspireras jag verkligen av dig, inte bara av din klädstil men också av att vara sig själv och bjuda på det! Keep up the good work maja!! ⭐️ Meeeeen din blogg skulle bli ÄNNU bättre om du fortsatte skriva ”personliga” inlägg. Förstår att man inte vill flasha hela sitt liv i din situation men jag tycker du skriver så fint om känslor och om livet generellt! Kram!

 11. Bästa bloggen och den har blivit så mycket bättre sen du blev egen! Ska bli så kul att följa dig i England!

 12. Alexandra Svara

  Du verkar verkligen vara världens finaste människa!!! Enda bloggen jag fastnat för någonsin, och dessutom är du sjukt rolig på Twitter!

 13. Ska bli såååå kul att följa dig i Manchester. heja heeeeeeeeja dig!

 14. Alltså. Jag ÄLSKAR tamefan hur du skriver. Jag har läst måååånga bloggar genom åren, stora som små, men du sticker ut. Du är ärlig
  och beskriver enkla saker på ett så levande och ärligt sätt, inte så mycket filter eller om perfekta pannkakor till frukost varje dag osv.. Love it. Sen kan du ju läsa upp för Victor att ni är förjävla snygga ihop också.Trevlig helg!

 15. Hej! Tack för en grym blogg! Du har ju som vi alla vet, en klädsmak som man bara kan drömma om och när jag ser vad du har på dig brukar jag tänka ”den hade jag gått förbi om den hängde på en galge” – MEN när du stylar så får plaggen helt nya liv och passar sååå bra i dina outfits!

  En fråga: oklart om du har någon bestämmandemakt i vad Victor köper eller om han också bara naturligt har en grym klädsmak, men skulle du kunna ge lite tips på herrmode och var ni/du tycker om? Både budget och lyx.

  Kram!

Skriv en komentar