Vilken härlig kväll vi hade igår. Tänk att jag inte ens kände dessa tjejer för bara två år sedan och nu tillhör dem helt klart min inre krets. Vi handlade hem plockmat och bubbel och efter det hjälptes vi åt och fixa Nellies rum. Kan inte sluta skratta åt dom bilderna när Sanna bär bort Nellie. Finns ingenting sötare. När Nellie hade somnat dukade vi upp maten och sen satt vi uppe till två och pratade skit. Tacksamt att ha vänner som lever exakt samma liv som en själv, finns inte mycket vi inte känner igen oss i. Nästa gång vi ses är till hösten, vi bestämde att dom skulle komma en helg till Manchester när killarna är iväg med landslaget.

Yesterday we spent the afternoon playing with Nellie and fixed her room. I can´t stop laughing at the pictures when Sanna carries Nellie away, love her so much. When Nellie slept for the night we ate crawfish and drank sparkling wine and talked about life until 2 am. I can´t believe I´ve just been knowing these girls for two years, it feels like forever. We live the same kind of life so we have so much in common. The next time we see each other is this fall, they are coming to Manchester to spend a weekend with me. 

1 kommentar

  1. Hahaha åh herregud vad gullig hon är!!!!!
    Vill bara ge dig beröm för en bra blogg, snygg hemsida och fina bilder med bra kvalle. Tack för att vi får följa med på en liten del av ditt liv! Btw du verkar asskön och jordnära, fortsätt vara dig själv 🙂 xoxo

Skriv en komentar