Äntligen är jag här! Flyget gick smidigt och i Manchester blev jag upphämtad av en chaufför från laget. Jag fick hjälp med att checka in och med att få upp allt bagage till rummet. Pjuh, i vanlig ordning har jag gått runt som en packåsna hela dagen så det kändes skönt att äntligen kunna slänga av sig allting.

Finally I´m here in Manchester. I got picked up by a driver from United who drove me to our hotel. 

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare men vi har ju hittat ett hus här i Manchester, dock så behövdes det installeras ett säkerhetssystem och planteras träd runt hela huset då det var för mycket insyn. Så vi ska bo här på hotellet fram tills den första september. Förra våren bodde vi på hotell i sex veckor i Lissabon vilket jag enbart förknippar med ångest. Jag mådde inte alls bra i mig själv och att då vara inlåst på ett hotellrum gjorde inte saken bättre. Det låter ju som ett riktigt i-landsproblem men det är krävande. Att lämna in tvätten kostade flera tusenlappar i veckan och att behöva sätta på sig en bh för att sedan gå ner och äta frukost med främmande människor är inte så kul det heller. Man kunde inte lämna rummet om man behövde vara ensam och varje dag knackades det på dörren två till fyra gånger ”Hello, cleaning”. ”No we are still here come back tomorrow please”. Men det jag tyckte var det jobbigast var det med maten. Att inte kunna göra ett snacks på kvällen eller att inte få laga sin egna mat. Tänk är det slut på vatten så måste man ringa för att sedan vänta i 10 minuter på att få dricka den där klunken vatten man är så törstig på. Sista veckan hade jag som ett litet skafferi med kex, nötter, vatten och bananer minns jag. Men nu är det bara tre veckor totalt som vi ska bo här tillsammans, dessutom har vi inte setts på en månad så det kommer enbart att bli mysigt.

I don´t know if I told you before but we found a house in Manchester the first day we were here in June. Although we had to install a security system so we can´t move in until September. Until then we will live at a hotel, but in total it will just be for three weeks so I think we´ll manage. We lived in a hotel in Lisbon last spring and it was awful. I was in a really bad place in my life and the tajming was not good at all. The hardest things are the ones you don´t really think about in your everyday life. For example just to get your clothes clean, to get a snack in the evening or if you want to keep your self busy and cook a long nice dinner. It´s also hard just to be living two persons in one room for that long time. If you need to be by yourself you have to lock yourself in the bathroom. But now we haven´t seen each other for one month so I think it´s just gonna be cozy. 

Det enda som kan orsaka problem är alla grejer förstås. Det kommer att bli irritation över den saken då jag inte vet hur man håller ordning och lever tillsammans med en man som packar upp resväskan. Jag är helt klart motsatsen och skulle aldrig få för mig att packa upp min väska, vart jag än reser och hur länge jag än stannar. Så ibland funderar jag på om jag lever ihop med en utomjording speciellt när jag kommer in till vårt rum nu och ser att han redan har organiserat alla sina saker. Gulligt. Men konstigt. Men gulligt.

The only problem we can have living so close to each other is all of our stuff. I am such a messy person and Victor is the opposite. Sometimes I think he´s an alien. Like look at this, he´s already put all of his stuff up? Ask me in two weeks and my clothes will still be in my bag. 

Annons

Jag beställde upp room service och tittade på Victors match i sängen precis. Nu ska jag ta mig ett långt bad och sen krypa ner i sängen, äta lite marabou och titta på en serie. Just precis nu, är jag väldigt lycklig.

Tonight I ordered room service and watched Victors game in the bed. Now I´m gona take a long bath and then fall asleep to a movie. Right now, I am so happy. There is no else in the world I would rather be. 

Förresten tänkte jag kolla med er om ni gillar dessa typer av inlägg? Ibland är det så svårt att veta vad ni gillar att läsa om och inlägg som dessa kan lätt kännas lite onödiga och ointressanta för mig, lite som om att jag tänker ”vem bryr sig om vad jag beställde till room service”. Men sen vet jag ju att jag älskar att läsa andra bloggar som skriver mycket inlägg om det riktiga livet och när de gör liknande inlägg tycker jag att det är jättemysigt att läsa.

Btw, I wonder if you like these kinds of posts? For me it can feel so stupid and boring blogging about stuff like this, but I know when I read blogs that this is the kind of posts that I like. The everyday things and not just about fanx´cy trips or make up. Please comment what kind of stuff you like to read about.

43 kommentarer

 1. ÄLSKAR dessa inlägg (eller alla inlägg hehe)!! Min absoluta favorit bloggare!!

 2. Älskar dessa typer av inlägg, känns så himla äkta<3

 3. sjukt bra inlägg, älskar att du postar så mycket! Tack för att du piggnar upp vardagen ända till finland med din fina blogg!

 4. JAG ÄLSKAR DESSA INLÄGG, om vardagen!! Men jag älskar alla dina inlägg. Favvobloggaren<3

 5. Håller med övriga! Mer sånt här ? Ha nu en jättemysig kväll!

 6. Jaaa!!! Fantastiska inlägg. Älskar bloggar som uppdateras flera gånger om dagen. Både med ”just nu” inlägg och inlägg som är väl planerade.

  Du har bästa bloggen och verkar helt fantastisk. GIRLCRUSH

 7. JAAAA, dessa inlägg är jättejättebra!!!!! Tycker din blogg är fantastisk, du är grym!!

 8. Skitkul att läsa dessa typer av inlägg, det blir lite mer äkta och kul att se hur din/er vardag ser ut också!
  Kram

 9. Disse innleggene er best. Veldig gøy å lese om den nye hverdagen din 🙂 #heiaunited

 10. Ja detta är typ den roligaste/mest intressanta sorten av inlägg! ?

 11. Håller med ovanstående! Dessa inlägg är bäst, om vardagen och så. Så mysigt att läsa om! Inspireras verkligen av dig, du är så rolig och ärlig. Verkligen härligt! Njut av er tid tillsammans, det förtjänar ni båda! Du är en stor förebild för mig, eftersom du vågar vara ”mänsklig” med allt du känner.

  Massa kramar!

 12. Tummen upp på inlägget! 🙂

  Skönt att ha hittat ett hus, blir ju en liten stress när man inte vet var man ska bo!

 13. Älskar dessa inlägg 🙂 så kul att få läsa om din vardag! 🙂 kram

 14. Älskar nya bloggen! Så roligt att det nästan alltid har kommit upp nya inlägg varje gång man går in nu!

 15. Tycker du har varierande inlägg och det gör ju bloggen så bra. Tummen upp!

 16. Jjjjjjjjjj Svara

  Dessa är ju de roligaste inläggen, din vardag! Vore roligt om du kunde svara på frågor, tex vart vissa kläder är köpta och sånt?

 17. Såna här inlägg är super! Det är spännande att följa med i ”vardagen” och få höra dina tankar om det. Kan tänka mig att det är tufft att bo på hotell så där länge, det är ju ganska omöjligt att göra det till ”sitt eget”. Inte riktigt samma sak men jag bodde i Spanien för ett par år sen och innan vi hittade en lgh var vi tvungna att bo på hostel i en månad – efter 2,5 vecka blev jag knäpp av att inte kunna laga egen mat och jag var såååå trött på att äta restaurangmat. Allt kändes som en lång väntan. Hoppas era 3 veckor går fort! Kram kram

 18. Älskar din blogg!!!

  Hade varit så himla roligt ifall du gjorde ett helt inlägg om din dagliga makeup-rutin, och vilka som är dina favoritprodukter inom skönhet/makeup. Hade blivit superglad!

 19. Hej Maja, tack för en super bra blogg helt klart en favorit av många bloggar jag följer och läser dagligen. Tycker att på senaste tiden så har bloggen blivit så Mycket bättre och såna här inlägg är nästan dom bästa. Fortsätt med det du gör, och älskar ditt sätt att se på saker och ting och alltid ha glimten i ögat❤️❤️

 20. Gillar också den här typen av inlägg! Eller alla egentligen, så go for it 🙂 hoppas vistelsen på hotellet blir bättre än förra gången och att huset blir snabbt iordningställt 🙂

  Kram

 21. Innlegg som dette er de beste! 🙂 Liker at du oppdatere så ofte som du gjør! Gleder meg til å følge fortsettelsen av bloggen og livet generelt i Manchester. Jeg har selv vært i Manchester flere ganger, liker byen veldig godt 🙂

 22. Jag älskar också dessa inlägg. Då får man en bättre inblick om hur dagen varit än när de är massa text ihop och sen bilder för sig i typ slutet eller i början av inlägget. De här är så mycket bättre 🙂

 23. Älskar dessa typer av inlägg och dig!!!! Det känns så äkta och roligt för oss läsare att se hur det faktiskt ser ut ❤️

 24. Alexandra Svara

  Älskar alla dessa inlägg! Så kul att följa ditt liv och dina tankar 🙂

 25. Hey maja! I ”discovered” you because I am a Benfica supporter, I really like lindelof and i miss him playing for Benfica and a miss your lisbon posts 🙁 You and lindelof are such a beautiful couple! I love all your posts, you’re such a beautiful woman!
  Love you and lindelof!! Kisses from Portugal <3

 26. Fortsätt med denna typ av inlägg, gillar dom skarpt??❤

 27. Jag vill att du fortsätter och bloggar om allt. Super roligt att läsa. Blir så glad av att se hur ni har det.

 28. Alexandra Svara

  Jag föredrar definitivt dessa typer av inlägg! Jag skulle hellre läsa om att du beställt room service och att du aldrig packar upp än om vart din klänning är ifrån eller vilken ansiktskräm du använder! Du driver verkligen en jättebra och intressant blogg med kvalité i varje inlägg<3

 29. I really like your blog, because it’s sincere and you just write what’s on your mind. Being yourself and showing your true self is what makes your blog amazing. I think that you are a wonderfull person and wish you and your boyfriend all the best!!
  Just continue like that!
  Xoxo

 30. super !! gillar din blogg och ditt sätt att skriva. heja dig!!

 31. Dessa inlägg är så mysiga!! Mer vardag i bloggen, är så kul att läsa om! Tack för en bra blogg <3

 32. Jätteroligt att läsa om hur det är 🙂 bara att du blir upphämtad av lagets chaufför. Vill höra mer sånt intressant ??

 33. Älskar din blogg!
  Skulle vilja veta mer om vilket smink du använder och om du är svartsjuk/var svartsjuk när ni blev ihop och tips på hur man kan hålla igång kärleken efter ett långt förhållande!
  Du är bäst <3

 34. I love your blog so so much. And I love these posts, I love to read and see photos of your days 🙂

Skriv en komentar