I onsdags var jag iväg med min svärmor och Victors lillebror för att titta på lokaler till bröllopet. Det jag har tyckt har varit svårt är att bilderna sällan ser ut som det egentligen gör i verkligheten. Dessutom har det lovats att vi kan abonnera hela området men när vi väl har varit där har det visats sig att det inte går. Ingen vill väl ha en bröllopsfest med 50 andra främmande människor i samma byggnad? Vi kikade på två olika men inget av de kändes rätt. Vi skulle även titta på en gård i Trosa men då kunde inte alla gäster bo på samma hotell så det skippade vi. Vi vill ha ett så intimt och privat bröllop som det bara går, det är så charmigt när alla bor på samma område och kan springa mellan rummen till varandra.

On Wednesday I went to check out some locations for the wedding with my mother in law and Victors younger brother. The thing that’s difficult is that the pictures of the places does not give a proper view of how it actually looks like. And that we for example have been told that we would be able to rent the whole place and then afterwards finding out that it’s not possible. I mean who wants to have a wedding with 50 strangers running around in the same building?

We went to look at two different places but non of them felt right. We were supposed to check out another wedding venue in Trosa but all the guests wouldn’t fit in the same hotel so we just skipped it. We want to have a wedding as private and intimate as possible and it’s so charming when all the guests stays at the same place and can hang around between all the rooms.

Hur som, det fanns en herrgård som Johanna hade haft ögonen på tidigare men den blev uppbokad innan vi hann lägga vantarna på den. Till vår stora lycka hade dem dock fått återbud just de datumet vi har satt så igår åkte jag och Louise dit för att kolla in stället. Det var helt perfekt och jag är så glad över att det blev ledigt. Jag är dels en perfektionist samt lider av beslutsångest och trodde att jag skulle behöva titta på minst femton olika ställen för att bli nöjd men det här stället gav mig fjärilar i magen vid första anblick. Vilket var tur för tydligen är vi sent ute i bröllopsvärlden och många ställen är redan fullbokade. Så nu är plats och datum bokat! Jag och Victor har i läxa att välja tryckeri till ”Save the dates” korten samt att skriva ner alla adresser. Jag har en stark känsla av att jag kommer få kämpa och skriva min del och att Victor i smyg tar hjälp av sin mamma.

Anyhow, there was another manor Johanna (our wedding planner) had her eyes on but it was already booked. Happily enough they got a cancellation for the exact dates so me and Louise drove to take a look. It’s absolutely perfect and I’m so thrilled it’s available now! You see I’m partly a perfectionist and suffer from decision making anxiety so I figured I’d look at fifteen different locations before I’d find one but this one gave me butterflies straight away. Very lucky for us since we’re short of time and running late in the wedding universe cause pretty much everything is fully booked. But now date and place is set!

As homework from Johanna, Victor and I need to decide on printing for our ”save the date” cards and also write down everyone’s addresses. I have a feeling it’ll be a struggle for me and that Victor secretly will ask his mother for help.

2 kommentarer

  1. Malin Nyman Svara

    Tips!! Rusthållargården i Arild! Ligger i en liten by vid havet på kullahalvön! Därmed ganska avskiljt om man väljer att abonnera hela stället!

Skriv en komentar