Jag har alltid drömt om att få gifta mig. Jag har varit den här typiska tjejen som har suttit hemma och drömt om den dagen när jag får mitt prinsessbröllop, tragiskt kanske men ack så sant. Idag handlar det dock mindre om prinsessbröllopet och mer om festen. Jag ser framemot att få ha på mig en vacker vit klänning och att få fira min och Victors kärlek en hel dag. För i slutändan, finns det ingenting vackrare än kärleken.

NÄR? VAR? HUR?

Vi ska gifta oss redan nästa sommar!! Här går det undan tänker ni, ja visst svarar jag. Vi båda vill gifta oss så snabbt det bara går och nästa sommar passar bäst in i våra liv, det är alltid någonting som kommer att dyka upp i så varför inte bara passa på att göra det när tillfälle ges. Det har varit mycket krångel om när vi ska kunna trycka in det här bröllopet då Victor kanske ska spela VM beroende på kvalen hela sommaren men det ser ut som om att vi har hittat en lucka som vi nu satsar på att boka in.

Jag kommer ju naturligtvis inte att gå ut med vart vi ska vara eller vilka datum vi har bestämt oss för tills efter bröllopet. Det vill vi helt enkelt hålla privat.

Det enda vi vet hittills är att vi vill ha ett tredagars bröllop någonstans i Sverige. Känslan över hela helgen ska bara vara fest och kärlek. Det ska finnas öl i ishinkar och bubbel i varje hörn, det ska finnas tända ljus och lampor i varje träd och blommor på borden. Ingen av oss gillar när det blir för fancy så vi satsar på ett lite mer avslappnat bröllop. Självklart ska allting vara planerat i minsta detalj men ingen ska känna av det.

Till hjälp har vi anlitat the one and only Johanna Kajson. Eftersom att vi kommer att spendera större delen (eller typ hela delen) i England det här året samt nästa vår så anlitade vi henne. Hon ska hjälpa oss med allt ifrån inbjudningskort till vilken whiskey som serveras på avecen. Allting helt enkelt. Det känns skönt, och kul. Nu vet vi att vi kommer att få det där perfekta bröllopet utan att behöva stressa ihjäl oss. I skrivande stund mailar jag henne om en herrgård vi ska åka och kika på nästa vecka, innan jag flyttar till England den 9e ska vi ha bokat vart bröllopet ska äga rum.

Det här kommer att bli magiskt. Jag kan inte förstå att lilla jag ska få gifta mig med min Victor. Den här månaden efter frieriet har varit lite för hektisk för oss att ta in allting så jag längtar tills plats och datum äntligen är bokat så vi kan börja njuta av att bara vara förlovade ett tag. Man vill ju liksom hinna fatta att man ska gifta sig också, och inte bara slänga sig in i allting.

Jag bjuder på lite bilder från vår Pinterestmapp vi delar med Johanna så ni får ett hum om hur vi vill ha det, jag kommer inte att berätta om saker i detalj eller ens ge klarhet i hur bröllopet kommer att bli. Det känns viktigt att det förblir privat och att våra gäster får uppleva helgen själva och inte genom min blogg.

I’ve always dreamt about getting married when I was younger. Back then I wanted a princess wedding with a big white dress and a thousands guest. Today I’m just looking forward to celebrate our love with our friends and family, my number one priority is to have a good time and to dance and drink beer with Victor all night. 
When? Where? How?

We are getting married next summer in Sweden. We don’t know the location yet but I am talking with our wedding planner Johanna Kajson everyday now and hopefully we have the location soon. It was difficult to find a date when Victor is off next summer since he’s playing the World Cup, but I think we found one spot where we can get married. Can’t wait! 

The wedding is gonna last for three days with our closest friends and family. All we know is that we want a lot of beers and sparkling wine, candles and food. The rest will come to place. Here are some pictures from our Pinterest map on how we want the wedding to be like. 

4 kommentarer

  1. The most expected wedding next summer. Victor and Maja! You deserve everything, you know! May you both be even happier than they have been during these years! Are the best! Always here for you !! Kisses! – From: Laura. ❤️❤️

  2. Jisses vad jag gillar dig, din integritet? Att du kan bjuda SÅ mycket på dig själv utan att som andra bloggare ”vara personliga men inte privata”. Trodde aldrig jag skulle få känslor igen men är fan kär i dig och Victor. /29 barre med nytt hopp om mänskligheten

  3. Men så kul!!!! Självklart ska man få låta er ha ett privatliv särskilt när man har media runt om sig. Ett bröllop är bara för er och ingen annan, samma sak med andra saker som ni känner för att hålla privat. Men förutom detta så gillar jag verkligen dig och din blogg, du verkar som en härlig människa och som någon annan skrev så bjuder du på dig själv. Fortsätt vara den du är!!
    All lycka till er två 😀

Skriv en komentar