Jag har återigen ett samarbete med Daniel Wellington vilket jag tycker är så kul! Det är härligt att få möjligheten att jobba med företag man verkligen gillar och står för. Den här klockan är min favorit hittills, så snyggt med vitt till sommaren. Det kan vara lite klurigt att matcha vitt dock, det kan ganska enkelt ta över och kännas för mycket. Jag har använt den till mer enkla outfits, häromdagen till en vit oversize t-shirt som klänning och mina balenciaga boots till. Fick komplimanger av alla jag träffade för klockan, lite extra snyggt när man är brun också.

Vill ni ha en likadan, andra klockor eller armband så får ni 15 % rabatt om ni använder koden MAJA på alla köp på DANIELWELLINGTON.COM. Erbjudandet är giltigt till sista juli.

1 kommentar

  1. Superfin klocka, den klädde dig verkligen! De skorna du har på dig på bilderna vad verkligen också sjukt snygga, var kommer de ifrån? <3

Skriv en komentar