Hej alla fina människor. Det är ju lite mycket nu, och jag vet inte vad jag får säga och inte. Och jag vet inte heller vad jag vill säga och inte. Vi lämnar det där just nu.

Igår tog jag flyget spontant till Oslo. Välkomnades av tre bästisar, pasta carbonara och kallt vitt vin. Jag började gråta bara av att Lollo öppnade dörren. Vänner. Mina fina bästa vänner. Vi pratade hela kvällen om allt mellan himmel och jord, det gräts och kramades. Ventilerades.

Jag ska göra mitt allra bästa att inte låta bloggen dö helt dessa veckor, jag vill ju blogga, jag tycker att det är kul att blogga. Men just nu i livet är det hundra andra saker som är viktigare än att ta kort på vad man har ätit till lunch. Just nu är det viktigaste att njuta av mitt dygn i Oslo. Just nu är det viktigaste att komma ihåg vad som är det viktigaste.

21 kommentarer

 1. Fantastiska Maja! Du är bäst du glömmer inte de va?

 2. Fina Maja! De kommer allt bli bra detta, ta den tid du behöver! Hoppas du vet att vi läser din blogg för vi vill läsa om DIG!!! Allt känns så äkta och du verkar vara en så härlig och extremt rolig person! Hoppas du får härliga dagar i Oslo och att de kommande bröllopet blir underbart<3 Sååå nyfiken på vad ska ha på dig!!!

  Kramar fina!

 3. Finns det ingen som vill gästblogga lite då? Typ Sanna ? Skulle vara såå skoj och du får en liten paus!! Och ta hand om dig!! Det är det absolut viktigaste. Kram fina.

 4. Läste ett spanskt citat för några dagar sedan, fritt översatt löd det såhär ”Det viktigaste i livet är att det viktigaste fortsätter vara just det viktigaste”. Du gör helt rätt ❤

  Njut av Oslo och att umgås med vännerna! Kram på dig!

 5. Allt landar så småningom, ingen brådska – stress har aldrig fört med sig något bra… Ta hand om dig och låt andra få ta hand om dig. Kram

 6. Tycker du är så cool, båda fötterna på jorden och ruskigt vacker ! Andas så kommer allt falla på plats och det kommer bli bra! Säger iaf Grattis även om man inte får…😂

 7. Tycker du ska ta ”semester” med gott samvete! Vi läsare finns ju kvar här ändå. 😊❤️ Ta hand om dig och njut av Oslo och fina vänner! Kram på dig!

 8. Gör det som du mår bra av, skriv om det du vill skriva om och var dig själv. Det är väldigt uppskattat!! Du är grym!

 9. Maja!! Finaste, klokaste och den definitiva superkvinnan Maja. Uppenbarligen, som du ser ovan och under många andra inlägg, tycker vi läsare att det är världens roligaste att följa din blogg och även världens viktigaste att du ska må bra. Säger som mina läsarkompanjoner, ta den tid du behöver.

  Och har du idétorka? Är det drygt att skriva om vardagen? Saknas inspirationen?

  Här kommer ett lass idéer som jag hade tyckt var roliga:

  – Dina bästa tips för att hålla en relation vid liv, vänskap som kärlek
  – Ett inlägg om hur en dag för dig hade sett ut på gymnasietiden
  – Dina bästa snabba recept
  – Ett inlägg med låtar från olika tidpunkter i ditt liv
  – En av dina favoritminnen med Victor
  – Inlägg i form av olika listor, exempelvis en dagens ”to-do-list”, dina favoritdrinkar, favoritresemål osv. Ska man vara ärlig hade jag med glädje läst både dina fylleanteckningar och inköpslistor.

  Ja det var lite idéer bara, varmaste skånska kramarna till dig❤❤

 10. Kram, ta ALL tid du behöver. Vi finns alltid här och väntar på dig.<333

 11. Du härliga tjej! Ta semester o landa lite i allt! Tror alla här är nöjda med lite livstecken då o då just nu. Vi bryr oss om DIG o iaf jag tycker du har en härlig, skön o jordfast attityd – fortsätt så! Massa kramar o njut av Oslo idag o nåt annat om ett tag! Du är bara du Maja ✨🥂🤸🏼‍♂️😘

 12. All kärlek till dig Maja!! ❤️ Ta den tid du behöver, du är fantastisk glöm inte det.

  • Tråkigt !?!?!?!
   Det som hänt är det bästa som hänt svensk fotboll sen VM -94.
   Lycka till i Manchester Maja och Victor kommer att göra succé ihop med Bailly i mittförsvaret. Kommer att bli Engelska ligans bästa mittlås inom ett år.

Skriv en komentar