Okej jag har letat och letat efter en klänning till bröllopet i sommar. Men jag måste verkligen ta upp en sak, angående utbudet för oss tjejer som inte kan ha en klänning utan en bh är katastrofal. 90 % av de klänningarna jag har fastnat för kräver antingen en A-kupa eller silikonbröst. Nu har jag äntligen beställt en som har varit slut i två månader, jag har fått mail om att den ska vara inne på webbsidan igen men när jag har fyllt i mina uppgifter har klänningen tagit slut, men NU, ÄNTLIGEN så kommer den med posten. Jag vågade inte chansa så beställde i både S och XS för att se vilken som sitter bäst.

Jag har märkt på kommentarerna att vi är en del som ska iväg på bröllop i sommar eller på bal nu i vår så jag tänkte tipsa en gång till om vad jag har hittat online, en del av dessa klänningar måste man bära utan bh men jag antar att inte allas bröst lever sina egna liv som mina.

Jag vet att jag känner mig som vackrast när jag inte har krånglat till det, en enkel stilren klänning vet jag att jag kommer känna mig som mest bekväm i. Till er som ska på bal tycker jag samma sak. Jag hade en väldigt vacker klänning på min bal men jag vet att den jag tyckte var som absolut snyggast på hela balen var hon som bar en enkel ganska simpel långklänning med lätta lockar i håret och naturligt smink. I jämförelse med henne såg alla ut som häxor med massa strass och någon konstig balfrisyr. Alltså, man ska alltid köra på en klänning man känner sig vacker i, tänk inte så mycket på att det måste vara en maxiklänning eller på hur alla andra kommer se ut. Hur vill DU se ut? Sen så kör du bara på det.

2 kommentarer

  1. Vad skönt att läsa det om balen! Jag har bal nästa söndag och bestämde mig tidigt för att hålla det enkelt och bohemisk-sommar-ish. Köpte en nudefärgad maxidress från mango, tänker locka håret själv, dra på lite mascara och läppglans och sen får det vara klart. Men jag har vänner som köpt klänning för ca 5000kr, som ska göra spraytan, löshår, naglar och fixa hår och smink på salong. Det är verkligen tråkigt att balen är så upphypad, speciellt när det nästan alltid blir bäst med mer neutral och enkel stil!

    • majanilsson Svara

      Åh låter så snyggt!! Hoppas du har det bäst på din bal <3

Skriv en komentar