Maja Nilsson Lindelöf

Ni vet ju vid det här laget att jag har svårt att ta mig tiden till att uppdatera som vanligt när vi har besök eller när jag är på vift. Det kanske är tråkigt men jag tycker att det är helt okej, hade jag haft en blogg i Sverige med ett mer strukturerat liv hade jag nog gjort som Michaela Forni och tagit riktig helg varje vecka. Jag har ju även försökt att uppdatera tre gånger under dessa dagar men det har inte gått att lägga in bilder, vilket är halva grejen med en blogg. Men nu fick jag in dom, i två timmar har jag krånglat och uppdaterat sidan.

Victors kusin, lillebror och Elin är ju här på besök och den här helgen har varit så fantastiskt rolig. Tiden har verkligen sprungit iväg och imorgon åker dom redan hem igen. Ganska bra för min lever dock.

Vi har ätit god mat (jag behöver detox ett tag nu, det är lite synd att sommaren är runt hörnet och man förbereder sig genom att äta pasta carbonara och pringles), druckit sangria och öl, tittat på fotboll, dansat på nattklubb och strosat runt i stan. Jag bjuder på massa bilder nu istället för att skriva, vi kom hem vid sex imorse och jag tror inte att jag kan bjuda på en mer utvecklad text idag.

Lissabons godaste chicken wings hittar ni på Guilty! Vi kan inte få nog och beställer in flera portioner varje gång vi är där. Det börjar nästan bli lite pinsamt.

Jag och Alex tränade med Orlando en dag, vilken skillnad det är att träna med en kompis alltså.

Vår absoluta favorit takterass har öppnat för sommaren igen, det är lycka.

Vi testade ett nytt tapasställe på Avenyn som var riktigt bra, kan varmt rekommendera Rubro Avenida om ni är sugna på tapas i Lissabon.

Vi festade i bairro alto, lika kul varje gång. Vi hittade en liten bar med liveband, vi dansade och önskade låtar i flera timmar. Livemusik är så jäkla bra alltså, speciellt med lite öl i kroppen.

2 kommentarer

  1. Bild nummer fem, vad använder du för rouge:D? Tack för en toppenblogg, du verkar så härlig!! kram

  2. Hej Maja, jag älskar din stil och alla dina outfits är to die for! Nu i slutet av maj ska vi ha bal i skolan, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, undrade därför om du kanske kunde lägga upp outfit förslag eller något liknande för bal och skolavslutningar? Älskar din blogg, kram.

Skriv en komentar