Maja Nilsson Lindelöf


Jag har blivit besatt av hårband och jag har nog införskaffat mig fyra nya på bara en månad.
Jag matchar dom till pyjamasen när vi är hemma och tittar på film, till jeansskjorta och en vanlig t-shirt eller som igår till ett par gråa jeans, svart t-shirt och en jeansjacka i oversize. I sommar hade jag tänkt glassa runt i en baddräkt på Maldiverna, med flipflops och som ni säkert förstår, hårband i håret.

Alla dessa finns att köpa online nu!

6 kommentarer

  1. Du är en sån person som passar sådär jättebra i hårband! Blir jättefint på dig medans det ser ut som jag ska på maskerad om jag bär det 😛

  2. Hej Maja! Kikade just in på din blogg och blev som vanligt glad. Har hittat till dig via Hannah och vill bara säga att jag uppskattar din blogg väldigt mycket fast jag är mycket äldre än dig. Du verkar vara en jättefin tjej och ni är ett så härligt par. Har 2 tonårsgrabbar hemma också som tycker Victor är toppen!
    Trevlig Valborg önskar Eva

  3. Hej Maja! Du skrev för ett tag sedan om bas t-shirts från acne, köpte du dem? Isåfall, är du nöjd med dem? 🙂 tack för all inspiration och härlig läsning! Kram

  4. Precis hittat hit, följt din insta ett tag dock. Jättekul blogg verkligen ! 🙂 Kepp up the good work ;D

  5. Hej fina Maja! Jag har lite frågor då jag ska på semester i sommar för första gången till Portugal! Vi har hyrt ett hus i Sesimbra 4 mil ifrån Lissabon vilket troligtvis innebär några utflykter in till Lissabon. Därför undrar jag om du har några måsten vi inte får missa! Bästa uteserveringen, taktersssen, kaffet, glassen mm? Kanske någon mysig strand i närheten? Jätte tacksam för svar, kram

Skriv en komentar