Maja Nilsson Lindelöf

Vi har bytt ut House of Cards mot filmer de senaste kvällarna.
Och vi har sett några stycken riktigt bra filmer som jag tänkte tipsa er om.

Jag är rädd att jag ska spoila för mycket nu men Split handlar om tre tjejer som blir kidnappade av en man med 23 olika personligheter. Väldigt obehaglig film. Titta!!

Patriots Day handlar om bombningen i Boston 2013, en väldigt amerikansk men bra film. Jag själv var inte så insatt i bombningen så det var intressant att lära sig mer.

Get out handlar om om ett par som åker för att hälsa på flickvännens familj för första gången. Mer vågar jag inte skriva för då blir ni irriterade på mig, den var otroligt bra men så obehaglig. Jag satt med händerna över ansiktet ett flertal gånger. OBS titta inte på trailern innan för den avslöjar på tok för mycket.

Handlar om tre kvinnor som på 60-talet fick en viktig roll inom NASA. Väldigt stark film, man blir mörkrädd över hur både kvinnor och mörkhyade människor blev behandlade förr i tiden.

1 kommentar

  1. Såg rubriken och tänkte direkt ”åh nej, ännu en bloggare som vill använda sina läsare för att få tips om nåt”. Men så är det precis tvärtom, att du vill ge bra tips till oss. Kanske en petitess, men det säger en del om dig som bloggare och varför vi läsare uppskattar dig och din blogg så mycket! Tack för bra filmtips (och alla andra mode-/ träningstips mm) och en kanonbra blogg! Kram Emma

Skriv en komentar