Efter en dag i solen och lite mys hemma i vår alldeles för stökiga lägenhet tog vi en promenad till El Corte Inglés igår. Är det bara hemma hos oss det alltid blir fullkomlig kaos när vi har rest och sedan kommer hem? Våra resväskor ligger utspridda med kläder i hela lägenheten, tvättkorgen blev överfull för länge sen och det ligger tomma vattenflaskor lite här och var. Städerskan kommer på söndag och ska storstäda här hemma men vi får göra ett ryck här hemma innan dess tror jag. 

img_0820-1.jpg

img_0950-1.jpg img_0947-2.jpg img_0948.jpg

Vi satte oss på en uteservering och åt lite innan det var dags för bio. Alltså wow den här kakan! Varje gång vi har gått in på ett typiskt portugisiskt fik har vi sett dessa men aldrig testat, FARLIGT FARLIGT FARLIGT. En blandning mellan wienerbröd, vit kladdkaka och kokosrutor. Jag försökte kompensera upp med att äta en sallad. Tanken var noll tolerans den här veckan jag är hemma innan jag far igen men det får bli nya tag idag istället.

img_0954-1.jpg

img_0962.jpg

Vi kom till el corté någon timme innan bion började. Lite typiskt mig att vara stressad och säga att vi borde köpa biljetter på en gång så vi får plats. När det väl var dags för bion att börja var det vi och två personer till i hela salen. Jag skrattade så mycket, speciellt åt den här karln som satt redo med brillorna redan i reklamen. Vi såg Beauty and the Beast. Jag tyckte verkligen om filmen men Victor hade lite svårt för den, jag älskar ju allt som påminner om musikaler men jag antar att han är lite för cool för det.

img_0979-1.jpg

Sen gick vi hem igen, la oss i sängen och började titta på House of cards, jag somnade efter tio minuter som vanligt men sjukt bra, det verkar serien vara.

2 kommentarer

  1. Amanda oLsson Svara

    Hej Maja!
    Hoppas allt är bra 🙂 tycker väldigt mycket om din blogg.
    I juli ska jag åka till Lissabon tillsammans med min syster och vi undrar om du har lust att skriva ett inlägg med lite bra restauranger som man borde besöka? Och även kanske någon sevärdighet? 🙂 vill gärna se så mycket som möjligt! Och även hinna äta god mat! Kram

  2. Pluggade ett halvt år i Lissabon – och de där bullarna är det jag saknar mest!

Skriv en komentar