Jag ska klippa mig snart igen, just nu är mitt hår i något slags mellanläge och jag märker att jag får en helt annan struktur och volym i håret när det är några centimeter kortare. Det blir en lob igen men den här gången funderar jag på att klippa lugg? Inte en tydlig rak lugg utan en något längre lugg men ändå betydligt kortare än vad jag har idag. Jag tycker att det ser så stiligt och exklusivt ut. 

Jag har aldrig haft lugg förut så det kanske blir jättefult eller så är det jobbigt att underhålla den men jag tänker nog testa, mitt hår växer ut såfort så till sommaren är det ändå som vanligt igen. Det var svårt att hitta den perfekta bilden på hur jag har tänkt mig men dessa tar jag med mig till frisören.

img_0809.jpg

img_0811.jpg img_0810.jpg img_0808.jpg img_0813-1.jpg
img_0807.jpg img_0814-1.jpg

4 kommentarer

  1. Riktigt snyggt! Du har så tjockt hår också så de kommer du säkert passa i!!! Omg tallrikarna var ju såå fina, beställde igår :)! Hur går det med klänningen till bröllopet? Jag är stressad !

  2. Alexandra Svara

    Så galet fint! Ska visa den sista bilden till min frisör!

Skriv en komentar