I sommar vankas det bröllop i Trosa.
Faktiskt det första bröllopet jag kommer att gå på, och det ska bli så roligt! Att få se finaste Putte och Charlotte bli man och fru kommer att bli helt fantastiskt. Jag tänker satsa på en långklänning tror jag, jag känner mig väldigt fin i det och det är inte allt för ofta man har chansen att få klä upp sig riktigt ordentligt. Jag tror att det är viktigt att satsa på en klänning man känner sig bekväm i. Oftast håller ett bröllop på i princip en hel dag och det slutar med en fest så att känna sig snygg är a och o. Viktigt att tänka på är även att använda ett par skor man kan gå i hela dagen, hur jag ska lösa det vet jag inte än. Vill man vara fin…

I mitt huvud tänker jag mig en röd långklänning med lite slits, ett par beiga klackar och en fin kuvertväska till. Vi får se om jag hittar det, sökandet har redan börjat och Victor tror att jag har blivit galen. Killar fattar inte sånt där, iallafall inte min kille.

namnlos-design-21

KLÄNNING/SKOR/VÄSKA

namnlos-design-22

KLÄNNING/VÄSKA/SKOR

namnlos-design-23

KLÄNNING/SKOR/VÄSKA

namnlos-design-22

KLÄNNING /SKOR/ÖRHÄNGEN

namnlos-design-23

KLÄNNING/ SKOR / HALSBAND / VÄSKA

namnlos-design-24

KLÄNNING / VÄSKA / ÖRHÄNGEN / SKOR

namnlos-design-25

KLÄNNING / VÄSKA  / ÖRHÄNGEN/ SKOR

5 kommentarer

  1. ”Killar fattar inte sånt där”

    Jag vet inte heller om jag fattar det, men jag skulle ha valt den första (översta).

  2. checka med brudparet hur traditionellt bröllopet ska vara – röd klänning betyder att man har haft det tillsammans med brudgummen enligt historian. Men om dom inte tänkt ha så traditionellt brukar det inte vara några problem. Ska också på bröllop (3 st) i sommar, och dom har sagt att det är okej med rödklänning haha (och tack för bra inspo för ja, jag har redan börjat kolla också, killen fattar NOLL)

  3. Åhh jag ska också på mitt första Bröllop i sommar, i Frankfurt :)! Haha redan kollat som galning efter klänning sen inbjudan skickades men inte något som fallit mig i smaken än! Den näst sista var ju så fin! Jag läser gärna mer Bröllopsoutfit inlägg!

  4. Tänk på att har man röd klänning på bröllop så har man legat med brudens make hahaha!!

Skriv en komentar