Maja Nilsson Lindelöf

Jag ÄLSKAR dokumentärer, speciellt kriminaldokumentärer. Jag lyssnar ofta på podcasts men jag tycker att det är sällan kommer upp riktigt bra dokumentärer. Däremot frossar jag ofta i filmer och serier, ser jag en kan jag spendera resten av kvällen fast framför datorn och titta på fem till. Dokumentärserien The Jinx tittade jag och Victor på under ett dygn, helt besatta.

Så här kommer mina tips om ni är lika intresserade som mig. 

the-jinx-1349

beware-the-slenderman-hbo-documentary-films

external

making_a_murderer_titlecard
namnlos-design-12
Näst på tur som kommer att rulla på tvn här hemma är O.J, made in America som vann en Oscar för någon dag sedan. Jag vill börja titta NU men har lovat Victor att vänta så att vi kan se den tillsammans. Är det bara hemma hos oss det är dödstraff om man tittar utan den andra? Jag gjorde misstaget med Orange is the new black och det får jag fortfarande höra, ett år senare.

dm_160916_trailerojmadeinamericanewquotes

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

 1. Hej Maja!
  Du borde verkligen se det 13 tillägget, finns på Netflix. SÅ SÅ SÅ BRA och viktig!! Är dock bara en del men ändå!! Kram och puss!!

 2. Hej Maja! Jag skulle till Oslo i helgen och tänkte bara höra om hur utelivet funkar och om du har några rekommendationer på var man ska gå? Tack på förhand!

 3. Åh tack för tipset på The Jinx! Verkar sjukt intressant! Ska kolla! Och tack för en mycket trevlig blogg, alltid lika kul att dyka in och läsa 😊

 4. Ett litet tips på podcast i true crime genren, sword and scale. Bästa jag någonsin hört! Kram!

 5. Hej Maja! Jag har letat efter the jinx, vart kan man se den? Vore tacksam för svar 🙂
  Tack för en härlig blogg, är själv tillsammans med en fotbollsspelare men vi bor i Sverige då han spelar i allsvenskan, så jag kan relatera till mycket.
  Massa kramar till dig!

Skriv en komentar