Maja Nilsson Lindelöf

Jag tänkte på en sak idag när jag kom till gymmet. Hur jäkla tufft det är att ta sig dit efter några dagar av frånvaro. I lördags och söndags drack jag både vin och öl, åt godis och fet mat. Jag hoppade gymmet i lördags eftersom att jag behövde en vilodag men när jag vaknade på söndagen bestämde jag mig för en till vilodag. Bara för att jag kände för det. Och herregud vad tufft det var imorse att ta mig till gymmet, hade jag inte haft en inplanerad träning med Orlando vet jag inte om jag hade kommit iväg idag. Och då snackar vi två dagar av ”dålig” kost, eller snarare en kost jag inte är van vid och två vilodagar. Och jag är så trött. Jag har noll energi. Det var länge sedan jag hade en sån känsla i kroppen och jag blev påmind om hur det är för de personer som frågar mig om motivation och hur man tar sig iväg till gymmet. Hur i helvete gör man när man inte har varit där på ett år? Jag förstår att det känns omöjligt, och jag känner med er. Och när man har ätit choklad två dagar i rad känns det nästan konstigt att äta sallad, kroppen skriker ju efter sockret. Jag märker verkligen vad socker gör med en och hur det påverkar mig, usch. Hela min kropp värkte imorse när jag vaknade. Men jag åt min smoothie till frukost och tog mig bara till gymmet. För nu, några timmar senare mår jag så jävla bra igen. Kroppen känns inte förgiftad och att städa lägenheten känns inte längre som ett omöjligt uppdrag. Jag är pigg och på banan igen. En liten tanke jag fick idag bara, det är gott med choklad och självklart ska man få äta det, men jag vet inte om det längre är värt det för min del. Då köper jag nog hellre hem min steviachoklad och bakar mina raw balls istället. 

Men det som är bra med slappa dagar är att man snabbt får tillbaka sin motivation igen. Jag får liksom ny energi och tar nya tag som jag kanske inte hade tagit utan mina vilodagar. Jag har precis bakat fröknäcke som min svärmor har skickat med från Sverige så nu har jag det perfekta mellanmålet hemma igen. Brukar äta med avokado när suget smyger sig på framåt fem.

Och nu ska jag koka mitt isté, jag hade tänkt försöka dricka en flaska per dag nu ett tag framöver. 


Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Hur många citroner brukar du ha i? Gjorde igår och de blev jätte surt hehe. Har du koll på hur länge de håller i kylen? 😀 älskar din blogg!

  2. Fröknäcket ser jättegott ut! Såg att det var glutenfritt också, kan du lägga upp receptet? Kram

  3. hej kan du lägga ut receptet på istet? verkar supergott!!

Skriv en komentar