Maja Nilsson Lindelöf

Victor tog med mig till ett nytt lunchställe idag. Ute vid vattnet låg det ett flertal olika restauranger, allt från italienskt till en champangebar. Jag kan tänka mig att det är magiskt på sommaren då varje resturang hade en stor uteservering ut mot havet. Jag åt en laxhamburgare och Victor en vanlig. Fin lunch och fina samtalsämnen med en fin man.

a066d19b-0aea-4798-be06-c866515e8705.jpg d35c26a1-ca6c-457e-a756-c1eef1ca54bd.jpg 377bb9e8-b223-43f9-9857-6e75ca49108d.jpg 5e14bd4c-09da-4387-a3b6-93d38a833e2a.jpg 218077c2-6386-4c08-a51d-96f09fd28f14.jpg

Jag fönade förresten håret igår, ser ni skillnad? Så snyggt tycker jag, glad över att jag äntligen har fått in snitsen på det.

img_5023.jpg 6ab8bb8f-9e33-4e8f-a275-d49d5e321148.jpg img_5061.jpg img_5068.jpg img_5060.jpg

Victor var 10 poäng idag, det är han iochförsig alltid men ändå. Så glad att han är min.

img_5074.jpg img_5073.jpg img_5079.jpg img_5093.jpg img_5083.jpg img_5098.jpg img_5099.jpg img_5101.jpg
Ikväll har jag fått ansvar för att fixa en trevlig restaurang så nu har jag precis ringt och bokat bord. Tanken var tapas men istället blir det mexikanskt. De bästa ställena för tapas ligger i Lissabons festområde och att gå som fotbollsspelare en lördagkväll i Bairro Alto ser inte så bra. Tråkiga saker man måste tänka på men det är någonting jag äntligen har lärt mig nu efter några år. I början drog jag alltid med Victor på såna saker och stackarn gick med på det för att inte göra mig ledsen. Köpte liksom en öl till honom en måndag klockan tolv på dan, hade inte fattat överhuvudtaget att han var en professionell fotbollsspelare. Jag tänkte ju att jag hade en veckas semester i Lissabon och missade den lilla detaljen att han har ett jobb som kräver att man dricker vatten, äter bra mat och lägger sig tidigt för att orka prestera på träningen. Att vara lite bakis på en träning har väl alla varit tänkte jag. Väldigt roligt nu i efterhand när man vet hur det egentligen fungerar.

Hur som helst, det här med att dejta efter snart fyra år tillsammans och sambos är underskattat. Härligt att få göra sig fin, sitta i ett högljutt rum med främlingar, prata om livet och äta god mat tillsammans.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer

 1. Såååå galet snygg skinnjacka, precis som allt annat du har typ! Var är den ifrån?! Har även sett det fina halsbandet du har på många bilder. Är det ett speciellt halsband? Tycker det ser så väldigt fint ut, inte för lite men inte för mycket, precis så där lagom.

 2. Asså jag bara måste få se bättre bilder på dina tatueringar!!! Och kanske berätta lite om dem? Eller du kanske inte har någon historia, som mina, jag har fåglar i olika former och färger och jag har dom för att dom är snygga och älskar fåglar ;):)

 3. Grymt snygg din frisyr blev, vilken skillnad! Kan du inte göra en video där du visar hur du fönar håret? Det är svårt att få till en sån där ”naturlig” böj som du fixat. Och sidolängderna blev super fina – inte för lockiga eller för beachy. (Har långt tjockt hår sen 8 år tillbaka, men blev sugen på att klippa mig som dig nu, hahaha.)

 4. Och så håller jag med Felicia – blev nyfiken på storysarna bakom dina tatueringar. Vore kul att få veta mer.

 5. Vill också se hur du fönar håret! Mitt ryker om några dagar så vill gärna få till det där perfekta fönade håret 😍

 6. Hej snygge Maja!

  Brukar aldrig kommentera på bloggar men kände att jag var tvungen att göra det på din portal. Vill börja med att jag älskar att läsa din blogg, så himla vardaglig, personlig, jordnära och äkta. Tack ska du ha!
  Sen blir jag väldigt nyfiken på hur du fönade ditt hår så fint?! Mitt blir ofta helt fluffigt och stort efter att hårfönen gjort sitt haha. Lite tips och tricks skulle gjort susen.

  Kram

 7. Sååå snygg i håret jag orkar inte!!
  Kan du inte snälla visa hur du fönar?!
  Har liite längre hår än ditt men aldrig lyckats få till det där svallet!
  Kram <3

 8. Vill också ha video på håret! Så jävla snygg är du!

Skriv en komentar