Maja Nilsson Lindelöf

Det är fredag idag hörrni! Jag är lite avis på er som har den där känslan i kroppen just nu, hela helgen framför er, förmodligen roliga planer inplanerade och en liten känsla av lyckorus. Fin känsla. Om jag fick bestämma skulle jag spendera den här kvällen i klackar, med ett glas bubbel i handen dansandes bredvid mina vänner. Det vore nått. Istället får jag nöja mig med att gå på fotbollsmatch. Det jag ser mest framemot det är att ta den där långa duschen, kanske locka håret, sminka mig lite extra länge och sätta på mig någonting fint. Hela dagen har jag gått runt i köpcentrum med en toffs på huvudet och en fin inombordare på hakan som när som helst ploppar ut. Jag har känt mig risig, minst sagt. Så ikväll ska jag kompensera upp det hade jag tänkt.

Jag har börjat med en ny morgonrutin, jag dricker en kopp detox té från Pukka med citron innan jag får hugga in på kaffet. Det känns rimligt och bra för kroppen att starta med det istället för kaffe på en gång.

Vädret är helt underbart här borta just nu, jag kanske tjatar men det är otroligt vilken inverkan solen har på en. Jag måste njuta så mycket av att jag ens har möjligheten att bo här och att jag nästan varje dag får vakna upp till det här och ta en promenad i solen medan jag taggar till träningen.

Jag körde ett STENHÅRT pass idag med min PT. HERREGUD. Jag höll på att svimma. Och gråta, jag varvade liksom. Men jag tog mig igenom skiten och jag är väldigt stolt över mig själv faktiskt. Jag känner hur jag börjar bli starkare redan och sakta men säkert märker jag resultat. Det är kul.

d86b446a-1258-4c0f-b16c-384ca453ac2a.jpg 0d9180ae-4911-4e9b-a133-32156576bcb0.jpg

Efter gymmet duschade jag där och tog en lång bastu, åt en sallad innan jag gick till kliniken där jag gör laserbehandlingarna. Det är lika ångestframkallande varje gång, det är ju inte naturligt att ligga i princip naken på en brits framför en främmande kvinna som ska rita på ens kropp innan det är dags för själva lasern. Otroligt märkligt. Dessutom gör det ondare för varje gång nu, idag fick vi ta en paus då det gjorde så ont att jag inte ens kunde ligga still. Så där låg jag, i princip naken och skrek ”no please, we have to stop for a minute”.  Men vad säger man, vill man vara fin, då får man lida pin.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

  1. Hej Maja! Vill tacka för en grym blogg och fråga vad det är du lasrar? Och varför?

    Keep up the good work!

  2. Köp Elma-kräm på Apoteket!!! Den bedövar så man knappt känner något. Bästa investeringen om du lasrar😘

Skriv en komentar