Maja Nilsson Lindelöf

Jag bara ÄLSKAR den här nya trenden, Victor får säga vad han vill.

img_3657-1.jpg

Jag tycker att en enkel t-shirt blir så mycket snyggare med snörningen nertill, enkelt att matcha med ett par jeans och enkla skor, ett par brillor och så är man klar för att gå ut i solen i vår.
namnlos-design-28
namnlos-design-29

Jag har köpt två bälten som liknar dessa på bilden, däremot tycker jag att det är svåranvänt just nu när det är kallt. En klänning med bältet i sommar kommer att vara så snyggt, men just nu med en jacka till blir inte alls lika snyggt (jag har försökt få till det varje dag). Dessa två kommer ifrån Zara och kostar runt 200-300 kronor. Tänker mig skärpet med en vit spetsklänning, sneakers, brillor och röda matta läppar.

2 kommentarer

  1. Åh vart är den svarta toppen i mitten ifrån? SÅ SNYGG!

Skriv en komentar