Maja Nilsson Lindelöf

milaidhoo-maldives-water-pool-villa-11

Jag och Victor planerar sommaren, det blir vår första semester tillsammans där vi har alla möjligheter i världen att åka på en resa bara vi två. Första sommaren ihop jobbade jag i Oslo, året efter var det U21-em i Tjeckien och nu i somras var det EM i Frankrike och Ibiza med Victors familj. Så mellan 50årsfest, bröllop och London nu i sommar ska vi åka en vecka till värmen. Det blir med stor sannolikhet Maldiverna som bokas i veckan. En vecka med honom i denna bungalow, öl och fina samtal gör att hela min mage pirrar.

16409836_10154096411081581_1441689124_o

Jag har fått strikta direktiv av min tränare att dricka mer vatten. Här i Portugal kan man ju inte dricka kranvattnet men istället för att köpa hem de stora flaskorna köper jag numera hem dessa små. Jag dricker betydligt mer om jag tar fram en liten flaska och har den framme tills den är slut. Ett tips är att ha en flaska hemma som ni fyller på med kranvattnet, det blir lättare att dricka mer (iallafall enligt mig) än att fylla på glaset då och då. Tips tips tips.

namnlos-design-10

Jag är på jakt efter de perfekta jeansshortsen från Levis nu när våren är runt hörnet. Har dock haft svårt att hitta några online, någon som har tips?

13116047_10154021098830090_1727298952296046274_o

Om allting går som planerat ska jag snart flyga till Oslo och fira min bästis Vickan som fyller år. En helg med bubbel, kramar och skitsnack behöver jag. Att bo så långt ifrån sina bästa vänner borde vara olagligt. Det blir dessutom så krångligt när vi alla lever våra egna liv, att få ihop scheman och resor känns ibland som hjärnkirurgi. Min taktik det här året är att bara boka flygbiljetten, får jag kramas med dem en kvart mellan arbetspassen så får det vara så.

3 kommentarer

  1. SÅ HAPPY ATT DU KOMMER HIT ❤
    Jag har köpt alla mina levisshorts på imso men vet inte om dom har kvar..

  2. Felicia löwgren Svara

    Jag säljer ett par som är väldigt små på
    Mig om du vill köpa?

    Maila mig så skickar jag bild osv

Skriv en komentar