Pjuh vilken dag och den är inte ens i närheten av slut än. Jag vaknade tidigt imorse och var på gymmet redan vid 07.30, tränade och både duschade och bastade efteråt. Åt frukost där och tog sen en promenad ner till stan. Febrilt letade jag efter en nyårsoutfit. Hittade nog en jag ska testa ikväll men kom även hem med en ny rock och lite träningskläder. Efter det tog jag mig hem, handlade och åt lunch med Sebbe Victors bror. Städade lägenheten och tvättade. Sen åkte jag ner på stan IGEN och nu kom jag precis hem. Helt färdig. Jag ska vila några timmar innan det blir dags att åka till arenan för att titta på Victors match.

Igår styrde jag upp mig själv med ett långt bad och idag blir det brun utan sol och att måla naglarna. Det börjar ordna upp sig och den lilla ölmagen som utvecklas under julen börjar sakta men säkert lägga sig.

2 kommentarer

  1. Blir säkert fint till nyår! 🙂
    En fråga, hur påverkas du/ni av alla transfer-rykten som går nu? Hur mycket märker du som respektive av sånt liksom? (OBS söker inga svar på vad som händer med Victor nu alltså, utan är endast nyfiken på hur det upplevs ur ditt perspektiv och hur det påverkar er situation/relation).
    Tack för en bra blogg! Hälsningar Emma

Skriv en komentar