5ade0b6c-11db-41a0-bed8-24e53d6a5322.jpg

cdd48a53-d5af-422e-bd4e-655962f9bcc3-1.jpg8ffbf973-2b9a-4c51-b8bd-4fa722141d78.jpg
Jag har glömt att visa er min nya hudvårdsrutin jag införskaffade mig för ett tag sen. Jag blev rekommenderad serien och ångrar mig inte en sekund att jag testade. Jag förstår helt klart varför företaget har patent på serumet. Så ett tips är att om ni inte vill köpa hela serien så köp serumet! Det gör sån skillnad och effekten blir stor, man applicerar den morgon och kväll INNAN själva ansiktskrämen.

Serien kommer från Estée Lauder.

6 kommentarer

 1. Vet du någon återförsäljare av denna serien som går att köpa i Sverige? Internet eller butik.

 2. Skilnsden är stor i från vad..? Oklart vad serumet gör ju? Tack för en grym blogg!

  • majanilsson Svara

   Serum ”fångar” upp produkten, alltså krämen blir betydligt mer effektiv med serum och går in mer i huden. Jag använder alltid serum när jag använder kräm!

 3. Alexandra Pereira Svara

  Hi, can you make a video about your make-up..?
  try translate your blog for english, because I am from Portugal, and I would like to understand what you write.
  thanks and kiss.
  #BEHAPPY

 4. Hej Maja! Tidigare skrev du om ACOs egna hudvårdsserie som du använde. Kan du rekommendera den också? Är den liksom bra trots att den är lite ”billigare”? Har hört gott om den förut men ville kolla med någon som verkar ha använt den. Förstår ju om det inte är något som går att jämföra med Estée Lauder såklart, men skulle vilja veta om ACOs är värd 🙂

  • majanilsson Svara

   Jaaa den var jätte bra! Kör på den, kan varmt rekommendera den 😘☺️

Skriv en komentar