I’m back! Wow vilka fantastiska dagar. Så bra att det känns lite jobbigt att allt är över. Jag blir väldigt lätt sentimental och tänker redan typ på min födelsedag och på hur fort det gick. Den var för fem dagar sen. Jag har behövt vara lite telefonfri nu under jul och tackar er för förståelsen. 2017 ska jag lära mig en balans där, tänkte flera gånger när jag klickade mig in på instagram att det verkar vara viktigare att visa för alla att man har en god jul än i själva verket ha det. Hur var er jul?

Dagarna har rullat på med mat, julgodis, bubbel och nära och kära. Dagen innan julafton tog jag bilen till Stockholm och åt lunch med pappa hans tjej, min bror och farmor och farfar. Tillbaka i Västerås kom Victor hem till mig och vi tog en promenad till stan, mötte upp Tina och Louise för öl på Cirkus och satt och snackade skit. Fin känsla i kroppen, att veta att om en timme sitter vi hemma hos Victors mamma med alla man tycker om och dricker bubbel och äter plockmat. Efter det väntar ett dygn av smått kaos, mycket folk och kärlek. Men just nu, i den här stunden sitter vi fyra, med de sista julklapparna inhandlade, näst intill dött på stan och pratar om livet med en whiskey sour med en tvist. Tog tyvärr inga bilder, jag har inte orkat med den där telefonen vilket jag ångrar lite idag. Hade gärna haft en bild på dom tre sittandes där. Anyway.

Julafton var perfekt i år! Victors mamma hade gjort det så fint. På dagen firade vi med min släkt i hökåsen och runt tre åkte vi hem till familjen Lindelöf. Jag har fått sanslöst fina presenter, speciellt av Victor. Som han skämmer bort mig. Herregud. Jag skäms nästan. Julafton avslutades iallafall med några tappra själar kvar, smuttandes på whiskey medsjungande till Bon Iver.

Så känner jag mig just nu efter all mat, alkohol och godis. Ge mig ett glas vatten med citron, milen gjord och en ansiktsmask, tack.

På juldagen fick jag äntligen träffa mina bästisar igen. I födelsedagspresent fick jag en resa till Prag????!!. Ni hör ju. Jag känner mig så bortskämd. Till det hör även att kortet är bland de finaste jag sett, min alldeles egna mystery map. Juldagen avslutades med efterfest hemma hos min mamma med alla jag tycker om.

img_8901.jpg

Igår var jag och tjejerna hemma hela dagen, hämtade thaimat och åt godis. Min kväll rullade på i samma takt. Jag är öm i min kropp för att jag har ätit så mycket skit. Känns som om att jag har blivit misshandlad. Jag har även inte känt mig snygg överhuvudtaget den här julen. Det blev liksom inte bra med nått jag satt på mig. Jag ska ha revansch på nyår.

Nu ska jag börja packa ihop mina väskor för idag åker jag hem till Lissabon. Victor och hans bror åkte redan igår så dom hämtar upp mig ikväll, mys. Två veckor med bröderna Nilsson Lindelöf kan inte gå fel.

11 kommentarer

 1. Duu borde skämmas lite, men tanke på hur otacksamt du skrivit om Victor i senaste inläggen. Ganska pinsamt faktiskt.

  • Asså snälla, om du bara har negativt att komma med kan du hålla det för dig själv. Om du läser hennes blogg och hennes inlägg vet du att hon pratar så gott om Victor och som ALLA andra människor finns det både bra dagar och dåliga dagar för alla och Maja vågar skriva ut det riktiga och inte det perfekta som alla andra gör, och det hon skriver är inte för att hon är otacksam mot någon, vissa dagar är man irriterad på folk trots att man älskar dem till 110%. Att du säger att hon borde skämmas för hon varit så otacksam, det är ren jävla bullshit. Så ta din negativa attityd och håll för dig själv, för allt du gör är att trycka ner andra med din kommentar alltså bättre att inte kommentera eller inte läsa hennes blogg om du nu tycker så. Anledningen till att jag läser hennes blogg är för att hon just är så ärlig i allt hon skriver och visar det riktiga.

   • Så bra svarat!!! Helt sant. Bittra människor… Maja är värd allt.

   • Kära Maria! Hur vet du att Maja är så ärlig som du påpekar! Jag hoppas som Maja skrivit i sina tidigare inlägg om att ha rätt till sina åsikter, gäller detta även hennes läsare. Jag hoppas och tror inte att Maja är en NARSISIT som enbart gilla få höra positivia saker utan även ge andra rätten att tycka som de vill utan att bli utskällda! Detta tycker jag i alla fall som någon som arbetar med beteendevetenskap!

  • majanilsson Svara

   Jag vet inte vad du menar är otacksamt, att jag knappt har skrivit om Victor eftersom chansen till att de blir artiklar i Aftonbladet är stor med tanke på alla rykten just nu, att jag har skämtat på hans bekostnad som vi alltid gör eller att jag inte orkade använda telefonen på min födelsedag då det finns människor som du tillexempel som tror sig ha friheten att skriva det ena eller det andra till mig. Det finns ingen bättre människa i världen och det viktigaste är att han vet om det, och om din idé är att visa tacksamhet till sin pojkvän via en blogg så har vi nog olika syn på kärlek.

 2. Åh, vilket fint och härligt kort från dina vänner. Ja själva julklappen var ju helt fantastisk den med 🙂
  Det låter som din jul har varit mysig, och att kommande tid även den kommer vara bra!

  Jag hade en bra jul, särskilt julaftons-kvällen. Med min ”nya” familj, dvs min mammas kille, hans barn och min mamma, jag och mina två syskon. Vi är alla i åldern 20-25 så man kan säga att det spårar ur lite ibland. Vi kallar oss familjen annorlunda, men det är bara hur mysigt som helst att hänga med dom!

 3. Saknat din blogg! Så mysig. Ser ut som att du har haft en fantastisk jul 🙂

 4. Kan du inte göra ett blogginlägg med julklapparna du fått? <3

 5. Folk är ju helt borta. Du är bäst Maja och man älskar att läsa om ert liv. Alla önskar man hade ett förhållande som er den som skriver nått annat är bara avundsjuk. Bitterfittor.

 6. önskar också ett inlägg med presenterna/julklapparna 🙂 SÅ nyfiken på vad du fick av victor <3

 7. Hej Maja du verkar haft en riktigt skön jul! Kul att du mått bra av din julledighet och träffat många nära och kära!
  Kan du inte skriva lite om din bror? Vad jobbar han med? Håller han också med fotboll? Hur är din relation till hans flickvän? roligt om du svarar!

Skriv en komentar