Maja Nilsson Lindelöf

4e7388ab-eb9b-4c8f-99d9-7118ec9aff13.jpg

Igår efter en lång taxifärd från Arlanda kom jag hem till räkor och vitt vin. Helt perfekt efter en lång resdag.

Processed with VSCO with g3 preset

Imorse tog jag mig ut för en springrunda som slutade i en powerwalk, det var helt omöjligt att springa eftersom att det var så halt. Har nu fått låna piggar(?!) man sätter på skorna av min svärmor så jag får försöka på nytt imorgon.

Processed with VSCO with g3 preset

Det bästa med att vara hemma i Sverige, maten.

b21095bb-1802-46ce-8a70-6cb0ff3b0cea.jpg

Sen åkte jag hem till min svärmor och hon hjälpte mig att tvätta, för såklart har hela min foundation läckt i väskan (nej jag är inte en sån tjej som har kork på flaskan eller platspåse över necessären). Efter det har jag härjat runt både på Erikslund och stan för att försöka hitta de sista julklapparna. Har även köpt presenter till julklappsleken och nödvändigheter som inte finns i Portugal. Silverschampo, lösögonfransar och ögonbrynsfärg.

Nu är jag hemma hos min mormor och ska äta middag, ikväll ska jag och mamma baka julgodis och slå in paket.

Processed with VSCO with c1 preset

Älskar att vara i Västerås just nu. Älskar julen.

2 kommentarer

  1. Hej! Tänkte bara säga att det finns en tjej från Västerås som heter Fanny Ahl som har bloggat om ditt Tea. Har läst flera gånger inlägg som är identiska med dina, dok kommer hennes en dag senare än dina haha. Tänkte bara informera! Lite tråkigt för dig kanske.

  2. Men nu längtar jag ihjäl mig hem till Köping… men på Fredag är det dags!
    Blir en sväng på Erikslund först 🙂
    Ha det så mysigt med familj & släkt, och God Jul & Gott Nytt År!

Skriv en komentar