Maja Nilsson Lindelöf

Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

Jag skulle vilja bli mer allmänbildad. Jag kan mycket men mest om saker jag redan är intresserad av. Jag vill börja läsa böcker jag vanligtvis inte skulle läsa eller se på dokumentärer jag vanligtvis inte skulle titta på. Jag vill lära mig mer om världen! Tror att det blir ett av mina nyårslöften 2017.


4 kommentarer

  1. Heeej! Rådiggar din blogg verkligen och du verkar vara såå härlig!!
    Jag tar studenten till våren och har börjat fundera på att flytta till Oslo för att jobba och ha det gott. Kan inte du berätta lite (allt) om hur du hade det? Hur fick du idén, hur förverkligade du idén osv. Tänker på boende, jobb osv. Är så nyfiken!

  2. Tjena, får tipsa dig om P3 dokumentärerna som finns att lyssna på som podd, mycket givande och hälsa Victor

  3. Skulle du vilja skriva lite om din tid i Oslo?? Vart jobbade du och hur fick du det jobbet? Samt var det svårt att hitta boende?? :):):)

Skriv en komentar