Maja Nilsson Lindelöf

Imorse körde jag 60 minuters cardio på gymmet, det blev 5 km löpning och 30 minuter intervaller på cykeln. Jag behöver ny inspiration! Och ny musik. Jag ska försöka boka in min gamla pt och be han göra ett nytt träningsschema till mig. Jag börjat bli en liten pygme. Häromdagen fick Victor hem ett bud med kläder och jag packade upp medan han låg i soffan och tittade på. När jag höll ut hans nya byxor och sträckte upp dom sa han att dom där aldrig skulle passa honom eftersom byxorna gick upp till hakan på mig och såg helt gigantiska ut. Nä visst fan passade byxorna honom perfekt. Det såg bara så stort ut eftersom det var en pygme som höll i dom. Det är alltså dags att få ett nytt träningsschema och få större muskler.

Efter gymmet gick jag till ett köpcentrum och köpte BUS och letade efter silverschampo. Vilket projekt att hitta silverschampo i ett land där majoriteten är mörkhåriga och inte förstår att ens blonda hår enkelt förvandlas till grönt. Hur som jag blev tipsad om dessa produkter så ikväll ska det tvättas. Är det bra? Någon som vet? Det får duga iallafall tills jag går till frisören om någon vecka.

img_6461.jpg img_6463.jpg img_6462.jpgimg_6452.jpg
Idag är det 1 december och det hade inte Victor glömt bort. Idag fick han en pyjamas. Han har klagat så länge på att jag har så många mysiga pyjamaser och inte han en enda. Varsågod älskling.

img_6447.jpg
Igår fick vi hem en ny padda med posten. ”Det är bra att ha”, jag var tveksam men nu slåss vi om den här hemma. Victor vann dock och har precis lämnat hemmet med den och resten av resväskan. Han ska flyga iväg för borta match så det är FF här hemma nu. Ikväll ska jag därför titta på familjen annorlunda, sova med brun utan sol och äta havrepannkakor till middag. Och imorgon ska den här tjejen ut och dricka öl.

3 kommentarer

  1. Redken har bästa hårprodukterna, tycker jag. Har dock inte testat silvershampot… men har testat andra produkter och dom är bäst 🙂

  2. Hej fina Maja! Jag har följt dig ett tag och blev så glad när du ”annonserade” att du hade skaffat blogg! (glädjeskutt) Jag läste ditt inlägg ”irriterad” nyss och blev så… ledsen. Varje gång jag klickar in på din blogg (lägg märke till VARJE) så skrattar jag, ler, relaterar, håller med, håller inte med, listan kan göra hus lång som helst. Jag älskar ditt sätt sätt att skriva och hur du delar med dig av ditt liv på ett roligt och ärligt sätt. Jag tycker SÅ om din ”ironi” och förstår den precis, för jag gör det själv. Jag brukar aldrig kommentera på bloggar men nu kände jag att jag ville det. Människor som lägger ner sin dyrbara tid på att kasta skit och peka med sina fingrar på dig (och så många andra) är antagligen människor som inners inne mår så dåligt, väldigt dåligt. Och dom måste kasta ut sin ilska på något annat som dom kanske till och med är rätt avundsjuka på. Men inte är det okej oavsett vad man har för en anledning. Det är hemskt att du ska känna dig ångestfyllt inför att läsa dina mail. Men jag hoppas så innerligt att du inser att det aldrig handlar om dig, utan om dom. Jag tycker du verkar vara en underbar tjej med hjärtat på rätt ställe. Hoppas du gör det du vill i livet och att man får fortsätta att ha turen att följa din och Viktors (är så inget fotbolls-fan så följer mer dig men Viktor verkar rolig också haha) resa i Lissabon! Massa kram på dig från en 23 årig tjej i Sverige <3

  3. In the name of love dallasK remix, när droppet kommer så kommer du inte vilja sluta springa. Funka för mig iaf 😃👍

Skriv en komentar