Idag gick jag på laserbehandling. Jag har gått regelbundet sedan maj och har nog bara några gånger kvar. Absolut bland det bästa jag har gjort, att slippa tänka på att raka sig är en befrielse, så smidigt och praktiskt. Enligt mig gör det inte så ont, det är vissa områden som är extra känsliga och då är det samma känsla som att vaxa sig ungefär. Det värsta är nog bara själva processen, att man ligger där helt blottad framför en främling. Den absolut värsta behandling var ändå när kvinnan inte pratade engelska så det stod två tjejer och granskade min hud, sen fick dom kalla in en tredje för att diskutera om jag var för solbränd för att kunna göra behandling. HERREGUD. Då är man inte kaxig när tre främlingar står och diskuterar ens bikinilinje.

5 kommentarer

 1. Hej Maja!

  ÄLSKAR dig blogg men har super problem med att öppna din blogg ifrån telefonen. Webbsidan låser sig och ibland kommer headern upp men när man börjar scrolla låser den sig igen. Så sjukt tråkigt. Kan ju inte ens smyg kolla på jobbet lixom då hehe!

  Använder iphone 6 och Iphone7Plus (en jobb o en privat) och blir samma på båda. Vet inte om det bara är hos mig men ville bara ”rapportera” det och kanske går det att fixa? Eller om buggen är hos mig.

  Du är grym!
  Kram
  Nathalie

 2. Har haft samma problem. Hoppas dom kan lösa det 🙂 Skulle också önska att din blogg går att lägga till i Bloglovin 🙂 Stor kram

 3. Linnea Andersson Svara

  Heeej, tusen år senare men visst var detta i lissabon?? Har bott i lissabon nu i tre år och har funderat på att göra laser så tänkte bara fråga om du minns vad stället hette? Kraaam

Skriv en komentar