När vi hade väntat på bilfirman i en timme sa dom att det skulle ta ytterligare en till två timmar för att fixa det sista, så vi åkte ut till nya Lissabon för en lunch. Vi köpte med sallad och satte oss vid vattnet. Bästa stunden på länge. Älskar honom så mycket alltså. Vi kom in på sånt vi sällan pratar om och njöt av solen. 25 grader här idag, helt sinnes.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Efter den här bilden blev vi attackerade av fiskmåsar såfort jag öppnade upp salladen så vi fick springa och hitta en ny plats. Först försökte Victor skrämma bort den som dök ner en meter ifrån oss men den kallade dit tio stycken fler fiskmåsar, då var Victor inte så kaxig längre ska jag tala om.

img_3310.jpg

Processed with VSCO with f2 preset

Efter lunchen åkte vi tillbaka till Mercedes i hopp om en bil, men vi fick vänta ytterligare 4 ?! timmar innan allting var klart med kontraktet. Det var den dagen, känns bra att man har fått mycket gjort på tentan, verkligen. Efter 6 timmar kom vi tillslut äntligen hem med vårt nya åk iallafall och nu sitter vi och försöker varva ner. Victor ska åka om 45 minuter till anläggningen och efter det ska jag försöka sätta mig med skolan.

img_3334.jpg

Här var man inte lika frääääsch som imorse.

6 kommentarer

  1. skulle inte du svara på alla frågor in under veckan svarje söndag?

    • majanilsson Svara

      Jo men det var inte någon relevant eller stor fråga, utan har istället svarat personligen på kommentarerna. Tänker att alla kanske inte vill veta namnen på ett köpcentrum här i Lissabon. Har jag missat din fråga? 🙂

  2. Var kan man se det du filmade på matchen? Eller har du laddat upp det än? 🙂

Skriv en komentar