God morgon alla fina.

Började den här söndagen med kaffe och nyhetsmorgon, nu ska jag ta en promenad till gymmet och gå på yoga. En sån dag där allting får gå lite långsammare, det är helt okej. Även om jag aldrig har helgkänsla längre så har vi fått in en vana att ändå påpeka att det är söndag, vilket är mysigt men ibland oeffektivt. ”Vi kan ligga i soffan hela dagen det är ju söndag”, neeeej Maja och Victor det här hade lika gärna kunnat vara en måndag för er. Men idag, som sagt, är det helt okej.

14627933_10153791054591581_1612071387_n

Senare idag kommer min sommar del 2. Kika in då! Måste också påpeka att det ska bli skönt att Victor kommer hem snart så man slipper ta bilder på sig själv hela tiden, narcissist ja visst. 

2 kommentarer

  1. Hej. Vilken trevlig blogg du har, ska bli kul att följa dig / er.
    Hälsningar Skåne.

  2. shit va kul det ska bli att läsa!!! Det är verkligen SÅ himla kul att du börjat blogga, din blogg är redan min favvo och då är jag bloggnörd + att jag jämför dig med Kenza!!! Du kan gå långt

Skriv en komentar